BIs Næringslivsdager spekket med kjendisledere

13. mars 2008

Årets Næringslivsdager ved BI i Oslo går av stabelen 12. og 13. mars. Listen over næringslivs- og samfunnsstopper som skal holde foredrag, har aldri vært bedre.

Tema for årets Næringslivsdager er In Search of Excellence. Formålet er å belyse hvordan ulike suksessfulle bedrifter og personer har kommet dit de er i dag.

- Næringslivsdagene representerer en viktig møteplass mellom studentene og næringslivet. Her får fremtidens ledere innblikk i ulike bransjers utfordringer, og inspirasjon fra viktige forbilder. Samtidig setter foredragsholderne pris på å snakke til engasjerte studenter, sier Torbjørn Aamodt, leder for Næringslivsdagene 2008.

Kjendisspekket

Kjente personligheter som Stein Erik Hagen , Olav Nils Sunde, Elisabeth Grieg, Jon Fredrik Baksaas, Idar Kreutzer,  Bjørn Kjos, Carl I. Hagen, Trygve Hegnar, og Tommy Sharif er blant foredragsholderne som vil berike dagene med lærerrike foredrag.

- Jeg har sett gjennom programmene til liknende arrangementer ved høyskoler og universiteter i Norge, og mener Næringslivsdagene 2008 representerer den beste samlingen av foredragsholdere noensinne, sier Aamodt.

Støtter Redd Barna

Dette er et arrangement skapt av studenter for studenter, og alle foredragsholderne stiller gratis. Som en takk gir Næringslivsdagene 2008 kr 2000,- i hver foredragsholders navn til Redd Barna.

Næringslivsdagene 2008 er et arrangement primært for BI-studenter, men åpent for alle andre også. Det er gratis og krever ingen forhåndsregistrering.


Du kan også se alle nyheter her.