5. plass til BI i Coventry

17. april 2008

BI sitt caselag kom på 5. plass i en internasjonal casekonkurranse som gikk av stabelen i Coventry, England.

NIBS casekonkurranse

Laget, som besto av fire elever fra bachelor in business administration (BBA), Cristina Guaragna Jensen, Guru Khalsa, Kristine Konsmo og Samuel Ebitu, vant 3 av 4 casepresentasjoner. De var kun to poeng unna å nå finalerunden, der de fire beste kjempet om en plass i finalen. Helsinki School of Economics vant konkurransen. I finalen slo de laget fra Memorial University fra Canada.

-Vi kjempet hardt, og fikk gode tilbakemeldinger på våre presentasjoner, sier Samuel Ebito. Etter skuffelsen over å ikke nå en finale hadde lagt seg, var vi alle enige om at vi hadde lært utrolig mye fra denne erfaringen, fortsetter han.

NIBS (Network of International Business Schools) er en årlig casekonkurranse som arrangeres ved en av nettverkets mange medlemsskoler. I 2006 ble konkurransen holdt på BI Nydalen. I år gikk konkurransen av stabelen i Coventry, England, ved Coventry University. BI kvalifiserte seg i høst til den internasjonale finalen gjennom et kvalifiseringscase.

- Laget gjorde en sterk innsats, og representerte BI på en flott måte, sier lagets coach Arne Wellberg.

- Minst like viktig som konkurransen er de nære båndene vi har knyttet  til studentene fra de andre skolene, avslutter Kristine Konsmo.

Neste år går konkurransen i Tennesse, USA, ved Tennesse Tech Unviersity.

Du kan også se alle nyheter her.