Bli en bedre leder - flermedialt

24. april 2008

Ansvarlig redaktør Erling Omvik i Fredrikstad Blad har det siste året vært en av 30 deltagere på programmet Flermedial ledelse på Handelshøyskolen BI. - En flott etterutdanning, sier han til Dagens Medier.

Omvik anbefaler mer enn gjerne kolleger å sette seg på skolebenken, selv om det er krevende å ta tilleggsutdanning samtidig som man er en hardt arbeidende multimedieleder.

–  For min del har det å få en teoretisk ballast kombinert med min praktiske hverdag vært av uvurderlig betydning, sier han.

Programmet er et samarbeid mellom Handelshølyskolen BI og Institutt for journalistikk. Kurset består av fire samlinger, med en studietur til New York, en prosjektoppgave og en skriftelig eksamen. Første samling for neste års kull starter i oktober. Programmet kan også inngå i en mastergrad.

– Dette er et program som passer like godt for redaktører som direktører eller ledere i andre deler av mediehuset, sier fagansvarlig Ragnhild K. Olsen. Målsettingen med studiet er å gi deltagerne det mest oppdaterte av forskning på medieområdet, samtidig som man baseres seg på deltakernes praktiske ståsted.

Professor Guri Hjeltnes er faglig leder for programmet.

Du kan også se alle nyheter her.