Nytt Executive MBA program

13. juni 2008

I forbindelse med statsbesøk fra Vietnam 5. og 6. juni deltok President i Vietnam Nguyen Minh Triet og Kronprins Haakon da Handelshøyskolen BI underskrev en intensjonsavtale om å utvikle et Executive MBA program i samarbeid med University of Foreign Trade.

Intensjonsavtalen ble undertegnet fredag 6. juni hos Telenor på Fornebu. Intensjonsavtalen går ut på å utvikle et Executive MBA program med konsentrasjon innen logistikk og ledelse. Avtalen skal tre i kraft allerede fra september 2009.

F.v.: President i Vietnam Nguyen Minh Triet og rektor Tom Colbjørsen signerer en intensjonsavtale om å utvikle et Executive MBA program. Kronprins Haakon deltok også under signeringen.- Det er gode relasjoner mellom Norge og Vietnam, og landet er i en rivende økonomisk utvikling som det er spennende å delta i. Det er inspirerende at Handelshøyskolen BI er valgt som partner til å styrke vietnamesisk kompetanse innen våre fagområder, forteller rektor Tom Colbjørnsen.

Handelshøyskolen BI har allerede etablert et godt samarbeid med Foreign Trade University hvor BI leverer et seks ukers shippingprogram i samarbeid med NORAD. Tidligere i år undertegnet BI også utvekslingsavtale mellom de to studiestedene.

Fakta om Vietnam:

 • 85 millioner innbyggere
 • en av verdens raskest voksende økonomier med en gjennomsnittlig årlig vekst på mellom 7-8 prosent de siste ti årene
 • 19.000 mennesker representerer norsk-vietnamesere og er dermed en av de største ikke-europeiske gruppene i Norge
 •  

  Kontaktperson: Helge Jensen, Direktør for Internasjonale relasjoner


    
   
     

  Du kan også se alle nyheter her.