Studentbyen Trondheim

23. juni 2008

Trondheim har omlag 25 000 studenter. Byen er kanskje den beste studentbyen i Norge? Ihvertfall hvis en skal tro dem som allerede er studenter her. En studietid i Trondheim har mye å by på.

Studentbyen Trondheim

Det å være student består ikke kun av å sitte på lesesalen og forelesninger. Det er en tid hvor du blir kjent med mange nye mennesker og ha det morsomt og sosialt sammen med nye studentvenner. Man utvikler seg personlig gjennom den kunnskap man får på skolen og i fritiden.

Fritid

Det å være student i Trondheim gir deg et hav av muligheter til å delta på mange arrangementer og fritidsaktiviteter. Hvorfor sitte på hybelen og se på TV når du kan være på Samfundet og delta på de ulike arrangement som de har? Her nevnes konserter, debattmøter, fester av ulike slag pluss mye mer. 

Trondheim har to store kinosentre hvor en kan nyte gode filmer sammen med gode venner. Tirsdag, torsdag, fredag og lørdag er det studentkvelder på byens store utvalg av utesteder. Her kan du ha det mye moro.

På fine vår, sommer- og høstdager kan du nyte en kaffe latte på Solsidens mange uteresturanter sammen med de utallige andre som har tatt turen ned for å nyte godværet.

Friluft

For de friluftsinteresserte har vi Bymarka og Estenstadmarka som byr på flott turterreng. Fisking i Nidelva og Jonsvannet er muligheter for de fiskelystene.

Vinterstid er det kort vei til Vassfjellet som er byens alpinanlegg som har flere bakker og muligheter for de som er interessert. Åre i Sverige er bare to timer unna og der er det virkelig muligheter for de som driver med alpine aktiviteter.

De langrenns interesserte kan ta turen til de preparerte løypene i Bymarka.
Som nærmeste nabo til BI Trondheim finner du Pirbadet, ett stort badeland med 3T treningssenter hvor det er muligheter for både å slappe av i boblebadet eller kjenne suget når du stuper fra 10 meteren. Etter en lang dag med forelesninger kan det være godt å kopple av i dampbadet og velværebassenget.

Studentbyen Trondheim

Ellers har byen mange fine butikker hvor en kan få brukt noe av studielånet. IKEA kan nevnes her som en fin plass for å kjøpe det man trenger til hybelen for en billig penge.

Trøndelag Teater og Olavshallen byr på kulturelle innslag for de kulturinteresserte.

Som sagt. Trondheim har enormt mange muligheter å by på for deg som student hvis en ønsker. Sammen med de omlag 25 000 andre studentene i byen ligger forholdene til rette for fin studietid i

BI Trondheim gir deg mulighet til nettopp å være student i STUDENTBYEN TRONDHEIM.

Studier

Vi tilbyr Bachelor studier i Økonomi og administrasjon, Eiendomsmegling, Markedsføring, Internasjonal Markedsføring, Markedskommunikasjon og Reiselivsledelse. I tillegg tilbyr vi Bedriftsøkonom på deltid.

BI Trondheim er sentralt plassert, nært mange av fasilitetene som byen har å by på.

Du kan også se alle nyheter her.