"Halve" gull-laget har BI-bakgrunn

27. august 2008

Fem av spillerne på det norske håndball landslaget som var med å ta OL-gull denne helgen er/var studenter ved Handelshøyskolen BI. En av de, Kari Aalvik Grimsbø, er student ved BI Trondheim.Olympisk gullvinner i håndball, Kari Aalvik Grimsbø, er student på markedskommunikasjonsstudiet ved BI Trondheim og en av fem norske håndballjenter som har bakgrunn fra Handelshøyskolen BI.

Direktør ved BI Trondheim, Bjørn Werner Amundsen, er stolt av å ha Grimsbø som student ved skolen sin. - Hun er en hyggelig jente som er til flott inspirasjon for sine medstudenter med sin gode kombinasjon av studier og toppidrett, sier Amundsen.

Flere av de andre norske olympiske gullvinnerne har også bakgrunn fra BI. Else Marte Sørli Lybekk ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI i 2001 med en Bachelor i informasjon og samfunnskontakt, Ragnhild Aamot ble uteksaminert med en Bachelor i markedsføring i 2003, Gro Hammerseng studerte markedskommunikasjon frem til 2004, mens Karoline Dyre Breivang studerte forretningsjus frem til 2003. 

- Handelshøyskolen BI gratulerer jentene og hele OL-laget i håndball med den flotte innsatsen og det imponerende og gledelige resultatet, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

Du kan også se alle nyheter her.