Årets Karrieredager i full gang

24. september 2008

For 12.året på rad arrangeres Karrieredagene ved Handelshøyskolen BI. 120 bedrifter er registrert og både Petter Stordalen og Carl Otto Løvenskiold skal holde foredrag.

Årets karrieredager er nå i full gang og ble åpnet av Rektor Tom Colbjørnsen kl.10.00 i dag. Karrieredagene er det største faglige arrangementet for studentene ved Handelshøyskolen BI i Oslo og strekker seg over to dager.

Stordalen og Løvenskiold

Ved siden av bedriftsstands og internship-presentasjoner er også årets foredragsholdere klare. Onsdag 24. september kl. 12:00 kommer hotelleier og investor Petter Stordalen hvor han holder et foredrag med tittelen: Fra jordbærplukker til hotellkonge. - Jeg kommer for å snakke om ting studentene garantert ikke lærer på skolen. -Jeg kommer til å si at det viktigste ikke er å pugge samme pensum, men å våge og la seg inspirere av ideer ingen andre tror på, uttaler Stordalen.

Torsdag 25. september kl. 12:00 er det duket for foredrag med investor og skogeier Carl Otto Løvenskiold med tittelen: Kunnskap og kompetanse, nøkkelen til en lang og vellykket karriere. Carl Otto Løvenskiold er 13. generasjon som eier av et av Norges eldste selskaper, Løvenskiold-Vækerø. Da han overtok eierskap og ledelse etter sin far, var det 350 års historie som skulle forvaltes klokt gjennom fornyelse. I løpet av vel ti år bygget han opp den suksessrike og landsdekkende byggevarekjeden MAXBO med omsetning på fire milliarder kroner. Han er også president i HSH.

Verdifulle kontakter

Karrieredagene gir både studenter og bedrifter en unik mulighet for å knytte verdifulle kontakter. Som bedrift får man mulighet til å presentere seg for topp kvalifiserte og ikke minst motiverte studenter som er klare for å "kaste seg over" de utfordringer og muligheter deres bedrift kan tilby. Som student får man en gylden mulighet til å orientere seg i næringslivet og knytte verdifulle kontakter med fremtidige potensielle arbeidsgivere.

Les mer om programmet på sidene til Karrieredagen 2008 her

 

Tekst: Ole Petter Leite, kommunikasjonsrådgiver, Handelshøyskolen BI


 

Du kan også se alle nyheter her.