Helfrelst på shipping

24. september 2008

Karina Winkler (21) er skråsikker på hva hun vil jobbe med. Shipping. I utlandet. - Jeg er eventyrlysten, og elsker nye steder og utfordringer.

Karina Winkler er helfrelst på ShippingAller helst vil jeg jobbe med shipping i utlandet, gjerne Europa eller USA. Akkurat hva er jeg ikke sikker på ennå, sier hun.

Hun er tredjeårsstudent på bachelor i økonomi og administrasjon ved BI Oslo, og har nettopp begynt på spesialisering i shipping.

Har det i blodet

Winkler har lenge vært fascinert av bransjen.

- Jeg har det nok litt i blodet. Faren min er skipsmegler, og gjennom ham har jeg møtt mange interessante mennesker, sier hun.

- Shipping er spennende fordi det er internasjonalt og gir en rekke ulike jobbmuligheter. Dessuten har jeg alltid vært glad i å jobbe med tall.

- Jeg er veldig fornøyd med at BI tilbyr denne spesialiseringen. Jeg føler at jeg har havnet på  rett hylle og er på vei et sted, sier hun ivrig.

Ønsker helhetlig oversikt

Gjennom studiene håper hun å få en helhetlig oversikt over shippingfaget, slik at det blir lettere å velge spesialiseringsområde etter hvert.

På studiet er hun ”en av gutta”.

- Ja, det er mange gutter i shippingklassen, og jeg synes flere jenter bør velge det. Kvinner jeg har møtt har en positiv opplevelse av å jobbe i et mannsdominert miljø, og sier de blir godt behandlet, sier hun.

Du kan også se alle nyheter her.