Nydalen Twist

27. oktober 2008

Nå blir Nydalen et samlingssted for både en teaterfestival, debatt og akademisk læring. Til sammen bor, jobber og studerer det 20.000 mennesker i Nydalen. Området er fylt med butikker og spisesteder, og mange kulturbedrifter har sitt tilholdssted her.

Nydalen Twist
Bak Nydalen TWIST står nærmiljøet sammen for å gi beboere, studenter, ansatte, bedrifter og publikum en smakebit på hva som rører seg i Nydalen. Nydalen er en smeltedigel av kultur-, kompetanseinstitusjoner og servicebedrifter. Fra 3. til 8. november vil du kunne oppleve flere

Program
3.november kl 08:00 – Kunnskapsfrokost på BI: Lederutvikling på godt og vondt - kan det være farlig?
5.november kl 08:00 - Kunnskapsfrokost på BI: aktuell populærforelesning om finanskrisen 
6.november kl 17:00 - Historisk byvandring i Nydalen
6. november kl 19:30 - Folkemøte på Studentens Hus
7.november kl 20:00 - Gründerdag i regi av Studentforeningen BI, for skoleelever.
8.november kl 10:00 - Akademisk lørdag på BI - et program for barn og voksne
8.november kl 15:00 - Finale i Nydalske talenter! Bydel Nordre Aker og Studentforeningen BI arrangerer talentkonkurranse. Storo storsenter gir 30.000 kroner til vinneren!
Twist 08
Twist 08 er en splitter ny teaterfestival som gir deg verden rett i lomma.
Seks scener i fire teaterhus oversvømmes i en eneste stor teaterfest midt i novembermørket. I løpet av 10 dager kan hele Oslos befolkning velge mellom 28 små og store forestillinger som alle berører noe sant om det menneskelige.

Noen er basert på virkelige hendelser, mens andre handler om våre ulike virkelighetsoppfatninger. Felles for dem alle er at de har viktige historier å fortelle om hvordan det er å være seg selv - i verden slik den er.

Teatret er en fantastisk metode for å utforske verden og forstå hverandre. Nærheten til temaene og nyansene i fortellerteknikkene åpner for en bred forståelse og dypere engasjement.

Les mer om teaterfestivalen Twist

Spilleplan

Twist 08 er et samarbeid mellom Riksteatret, Nordic Black Theatre og Det Åpne Teater. Flere samarbeidspartnere har hevet seg på. Sammen arrangerer vi debatter, talentkonkurranse, gründerkonkurranse, workshops og forelesninger. Du kan til og med ta en annerledes tur med T-banen på vår unike Teaterbane. Følg med på nettsidene våre for informasjon og invitasjoner til alle de ulike aktivitetene som arrangeres over hele byen.

Du kan også se alle nyheter her.