Verdens største klimakampanje

23. mars 2009

BI deltar på Earth Hour som er verdens største klimakampanje. 28 mars 2009 vil byer, organisasjoner, bedrifter og enkeltpersoner i minst 64 land slukke lyset i én time for klimaet.

Kampanjen heter Earth Hour og gjennomføres av miljøorganisasjonen WWF – med et mylder av samarbeidspartnere verden over. Handelshøyskolen BI er med på kampanjen og oppfordrer ansatte og studenter til å skru av lyset lørdag 28. mars kl 20.30 - 21.30. 

Fokus på miljø- året rundt

- Handelshøyskolen BIs bygg i Nydalen er med på kampanjen, men den store forskjellen fra ordinær drift vil det ikke bli, forklarer Sjef for Eiendomsforvaltningen Wenche Dahl. BIs bygg i Nydalen har moderne energistyring som setter oss i stand til å styre forbruket etter behov. - Gjennom Smart House-teknologi har vi klart å redusere energibruken i bygget med ca. 900.000 kwh på ett år, noe som både er med på å kutte utgifter og miljøbelastning året rundt, sier Dahl.

Du kan også se alle nyheter her.