Rekordhøye søkertall for BI Trondheim

15. april 2009

Søkertallene fra BI Trondheim øker med nesten 9 prosent fra i fjor, og enda er det ikke for sent å søke!


Attraktive studier

Søkertallene fra BI Trondheim, pr. 19. april, viser en økning i antall søkere med nesten 9 prosent fra i fjor, og enda viser tall fra tidligere år at det kommer flere søknader frem mot sommeren.

Finanskrise og økonomistudier

Til tross for finanskrise i markedet viser søkertallene for BI Trondheim stor økning i interessen for økonomisk utdanning. En økning på ca 20 % i søkningen til bachelorstudiet Økonomi- og administrasjon er meget sterke tall i en slik tid. Også bachelorstudiet i Markedsføring opplever en økning på omlag 29%.

De andre bachelorstudiene viser en positiv utvikling, sett bort i fra Eiendomsmegling. En nedgang på ca. 28% viser at eiendomsmarkedet påvirker søkingen til denne utdanningen, selv om markedet vil komme til å etterspørre meglere fra 2011 da de nye reglene om krav til utdanning i bransjen slår inn.

Søkere pr. 19. april - Alle søkere heltid, Bachelor
Studiested 2008 2009 % mot 08 Antall
BI Trondheim 741 804 8,5  63


Det er ikke forsent å søke

Handelshøyskolen BI praktiserer rullerende opptak etter 15.april. Dette vil si at det er mulig å søke på studier helt frem til studiestart, forutsatt at det er ledige plasser. Elektronisk søknadsskjema finner du på: http://www.bi.no/soknad

BI Trondheim best på studentsamfunn

Av alle BI-skolene i landet, har BI Trondheim fått den gjeve kåringen for beste studentsamfunn. Se mer på artikkelen fra adressa.no.

 

Du kan også se alle nyheter her.