Rektor inviterer: Utenriksminister

7. mai 2009

I serien "Rektor inviterer" har rektor Tom Colbjørnsen invitert konsernsjef Dag J Opedal i Orkla ASA. Konsernsjef Opedal vil møte studentene til en forelesning og samtale om Orklas lederskapskultur og lederutvikling.

Konsernsjef Orkla Dag J. Opedal vil møte studentene på Handelshøyskolen BI for å snakke om hva han mener er godt lederskap og hvordan kultur for godt lederskap kan utvikles.

Tema:"Utvikling av ledelseskultur i Orkla."

Tid: Klokken 13:00

Rom: C1-050

Om konsernsjef Dag Jakob Opedal

 

Dag J. Opedal er konsernsjef i Orkla ASA og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og her MBA ved INSEAD ved Fontainebleau - Frankrike.

Opedal har hatt en rekke sentrale lederstillinger i Orklakonsernet helt siden han ble ansatt i Nora i 1989, senere sjef for Stabburet og Orkla Foods. Medlem av Orklas konsernledelse fra 2001.

Dag J. Opedal er styremedlem i Jotun A/S.

Kort om Orkla ASA

Orkla ASA er et av Norges største børsnoterte selskap, med virksomhet innen kjerneområdene merkevarer, spesialmaterialer og finansielle investeringer. Orkla omsatte i 2007 for 64 milliarder kroner og hadde 35 000 ansatte.

Rektor inviterer:

"Rektor inviterer" er et arrangement hvor rektor Tom Colbjørnsen inviterer toppledere i norsk politikk og næringsliv for å holde foredrag og dialoger for studentene. Tidligere har sentralbanksjef i Norges Bank Svein Gjedrem, statsminister Jens Stoltenberg, konsernsjef Kjell Aamot og konsernsjef Rune Bjerke i DnB NOR og utenriksminister Jonas Gar Støre besøkt Handelshøyskolen BI.

Foredraget vil bli avholdt på norsk og vil blir direkte overført via BI sine hjemmesider.

Du kan også se alle nyheter her.