Yngve Kveine er ansatt som informasjonssjef ved BI

25. juni 2009

Yngve Kveine tiltrer som informasjonssjef 10. august og vil spesielt ha samfunnskontakt og presse som sine arbeidsfelt.

– Kveines bakgrunn fra forvaltningen og kjennskap til det politiske miljøet vil være en viktig ressurs for BI, sier kommunikasjonsdirektør Janne Log.

– BI har en sterk posisjon både i Norge og internasjonalt, og det blir spennende å være med på å tydeliggjøre BI som en svært viktig aktør i utdanningsmarkedet. Som tidligere BI-student synes jeg det er gledelig at BI nå er blitt Norges nest største utdanningsinstitusjon. Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidet, sier Kveine.

Bakgrunn

Kveine kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Barne- og likestillingsdepartementet.  Kommunikasjonsvirksomhet mot allmennheten og media, strategisk planlegging og medierådgivning har vært noen av Kveines oppgaver i departementet. I tilegg har han vært redaktør for departementets hjemmeside.¨

Av utdannelse er Kveine sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI og har tatt en mastergrad i Internasjonale Relasjoner ved Lancaster University i England.

Du kan også se alle nyheter her.