Paneldebatt i dag om "Arbeidsmarkedet"

24. september 2009

I dag debatterer blant annet Trygve Hegnar og Per-Kristian Foss "Arbeidsmarkedet" på BI i Oslo. Møt opp i Finn Øiens auditoriet kl 15:15. Debatten vil i tillegg bli overført direkte via BIs nettsider.

 

Karrieredagene ved BI i Oslo arrangerer i dag en aktuell debatt om Arbeidsmarkedet. Debattene vil blant annet drøfte hvordan arbeidsmarkedet vil utvikle seg i Norge, hvilke utfordringer dagens arbeidsmarked har og vil ha fremover. 

Debattene er mellom: 


Per-Kristian Foss (stortingsrepresentant fra Høyre) 
Trygve Hegnar (ansvarlig direktør Kapital og Finansavisen)
Maalfrid Brath, (konsernsjef Manpower)
Harald Magnus Andreassen, (sjefsøkonom First Securities)

Ordstyrer: rektor Tom Colbjørnsen

Tid: Kl 15:15 til 16:15
Sted: A1-040 (Finn Øien aud)

Du kan også se alle nyheter her.