Studenter auksjonerte bort foredrag

29. september 2009

Torsdag 24. september auksjonerte Studentaksjonen ved Handelshøyskolen BI bort profilerte foredragsholdere til næringslivet. Resultatet ble 65 000 kroner som vil gå til et utdanningsprosjekt i Nepal.

I samarbeid med Næringslivsutvalget på BI Oslo ble det auksjon av foredragsholdere under Karrieredagen 24. september. Målgruppen for budrunden var næringslivsrepresentanter som tidligere på dagen deltok med stand på Karrieredagen. 

- Dette er en unik mulighet for bedriftene til å tilby sine ansatte et avbrekk i hverdagen med faglig påfyll. Samtidig er de med på å støtte en god sak, sier PR-ansvarlig i Studentaksjonen, Iselin Skogli i forkant av auksjonen.   

Under banketten på kvelden i Studentenes Hus i Nydalen kunnen bedriftene by på fem ettertraktede foredragsholdere fra BI. 

Resultatet fra budrundene ble:

  • Tom Colbjørnsen ble solgt til Deloitte for 15.000,-
  • Jørgen Randers ble solgt til Accenture for 15.000,-
  • Øystein Fjeldstad ble solgt til Accenture for 15.000,-
  • Caroline D. Ditlev-Simonsen ble solgt til Accenture for 15.000,-
  • Marianne Jahre ble solgt til Language Power for 5.000,- 

I tillegg var Det Norske Veritas og Mediaedge:cia med på budrundene. 

Utdanning redder liv.

NepalBI Studentaksjonen er en organisasjon drevet av engasjerte studenter ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Organisasjonen startet opp høsten 2007 etter at BI inngikk et samarbeid med Redd Barna og ønsket at studentene skulle ta del i dette.

Studentaksjonens ambisjon er å bli en av de største bidragsyterne blant studenter i arbeidet med å bygge varige kunnskapsfremmende tiltak. I tett samarbeid med Redd Barna velges hvert år et spesifikt prosjekt som støttes.  

I år går pengene til finansiering av utbedringsarbeid ved seks skoler og tre førskoler i regionene Necha og Pokhariya sør i Nepal.

Du kan også se alle nyheter her.