BIs Master of Science fortsatt på topp 50-liste

6. oktober 2009

Financial Times rangerer hvert år de femti beste Masters of Science in Management (MSc) programmene. Dette er heltids masterprogrammer som normalt gjennomføres på to år. Kåringen skjer hovedsakelig blant utdanninger i Europa, men i år har flere andre kontinenter meldt seg på konkurransen

BIs MSc in Business and Economics (siviløkonomistudiet) kommer i år som i fjor på 48. plass. Tom Colbjørnsen, Rektor ved Handelshøyskolen BI, sier seg godt fornøyd med resultatet.

- Jeg er tilfreds med at vi konsoliderer stillingen i hovedfeltet blant de femti beste programmene i Europa. Dette er spesielt gledelig med tanke på at konkurransen har økt siden i fjor, og at flere velrenommerte skoler i år har kommet inn på listen, sier rektor Colbjørnsen.

Financial Times rangeringer og Handelshøyskolen BI

Financial Times gjennomfører hvert år fem ulike programrangeringer – der Masters in Management utgjør én av disse. BI deltar i to av disse programrangeringene og har ambisjoner om å delta også i Executive MBA.

 

Program  Publiseres  Handelshøyskolen BI
MBA  Januar  Tilbyr ikke MBA
Executive – Custom (skreddersydde bedriftsinterne lederutviklingsprogrammer) Mai  Deltar – med på listen i 2009 (58)
Executive – Open  BI tilbyr ikk det
Masters in Management (Master of Science)  September  Deltar – med på listen i 2009 (48)
Executive MBA  Oktober  Deltar ikke

De fem programrangeringene oppsummeres årlig i en skolerangering for de beste handelshøyskolene i Europa, og publiseres hvert år i desember.

Du kan også se alle nyheter her.