Årets BI-student

4. november 2009

Blant 195 bachelorstudenter som fikk sine vitnemål den 11. september, var Andrine Oterholt fra Aurskog-Høland den aller beste.

Årets beste BI-studentHun mottok diplom og klokke fra BI-rektor Tom Colbjørnsen under den høytidelige seremonien, som et bevis på at hun fikk det beste resultatene av alle som gikk ut i 2009.

Oterholt har fullført sin bachelor i Økonomi og administrasjon og kunne i tillegg til påskjønnelsen fra BI også ta imot et stipend fra Visma. I alt ble det gitt ut 16 diplomer for "beste student" innenfor hvert enkelt studieprogram. Det ble i tillegg delt ut flere stipender.

I tillegg til stipendet som ble gitt til beste student, ga Visma også et stipend til beste student innen Økonomi og IT-ledelse.

Oslo Handelsstandforening delte ut stipend til beste student innen Varehandel. Beste eiendomsmeglerstudent fikk stipend fra Oslo og Akershus Eiendomsmeglerforening. Beste student innen revisjon mottok stipend fra Ernst&Young, mens beste entreprenørskapsstudent fikk stipend fra Avantor.

Du kan også se alle nyheter her.