Master of Science – avgangsklassen 2009

15. desember 2009

Torsdag 10. desember var en dag fylt med festivitet og glede i Finn Øien auditoriet på BI der 182 kandidater fra Master of Science programmene mottok sine vitnemål etter to års hardt arbeid.

Masterkandidatene ikledde seg kapper og hatter for å feire begivenheten. Den nå tre år gamle tradisjonen med å bruke kapper og hatter på BI gir seremonien et internasjonalt preg. 182 av 282 kvalifiserte kandidater deltok på den formelle uteksamineringen.Feiringen er en velfortjent honnør til innsatsen som avgangsklassen 2009 har lagt ned i studiene. Noe av honnøren kom fra BIs rektor Tom Colbjørnsen, som gratulerte kandidatene med deres prestasjoner. Han la vekt på at Master of Science tittelen bekrefter at kandidatene har nådd et høyt kompetansenivå og stor innsikt og har bygget en omfattende plattform av kunnskap som gjør det mulig å møte utfordringene som vil komme i deres profesjonelle karriere. Han påpekte hvilket privilegium det er å få overrekke vitnemålene.

En lydhør gruppe ferske uteksaminerte studenter som ivrer etter å gjøre det stort i næringslivet ventet oppmerksomt på å få høre hvilke visdomsord eier og administrerende direktør i Ferd, Johan H. Andresen jr. kunne gi dem med på veien. De satt pris på hans engasjerte innlegg der han konkluderte med at om det er en ting de skal huske på så er det å ”aldri gå tom for kontanter”.


Den beste studenten fra hvert av de 8 masterprogrammene mottok diplom og en gave fra BI og et stipend i form av en sjekk fra Siviløkonomene, representert ved administrerende direktør Elisabeth Kristensen. Hun gratulerte kandidatene med deres prestasjoner.

Masterkandidat Lars Lileng fra Master i økonomi og ledelse (Siviløkonom) takket professorer og forelesere på BI på vegne av sine medstudenter, og han fortalte at han har satt pris på mulighetene som er gitt ham og kollegene i løpet av studiet. Han bad sine medkandidater om å gå ut i verden med hodene hevet, med vissheten om at de har mye å tilby.

Vi ønsker avgangsklassen 2009 lykke til i deres karrierer, og i fremtiden!

Du kan også se alle nyheter her.