Norsk studentblogg vant europeisk konkurranse

26. februar 2010

BI - bloggen ”Komma” har vunnet prisen for beste ”Group Blog 2010”. Prisen ble delt ut på arrangementet Social Media Awards 2010.

Social Media Awards 2010 er anerkjent som en av de beste europeiske student- og forsknings blogger innen PR. Bloggen er opprettet av studentene på linjen PR og kommunikasjonsledelse på BI Oslo. Innleggene blir skrevet av studenter og fokuserer på faget, bransjen og engasjerende saker. PR-linjen gikk helt til topps i sitt første år som deltakere i den prestisjetunge konkurransen med konkurrenter fra hele Europa.

Bergitte Lowzow er informasjonsansvarlig i styret til linjeforeningen for PR og kommunikasjonsledelse og synes det er gøy at bloggen deres har vunnet.

- Nå har vi oppnådd noe av det som var meningen med bloggen, nemlig å vise oss fram på en god måte! Framover håper jeg vi får til enda flere debatter som understreker at vi studenter er klar for å bli neste generasjons kommunikasjonsarbeidere, sier Bergitte Lowzow.

Lise Mette Kjellberg, tidligere markedsansvarlig i styret for PR og kommunikasjonsledelse, understreker at det er viktig at studentene har en kanal å ytre seg i.

- I en tid der det kan virke som hvem som helst kan bli kommunikasjonsrådgiver, er det viktig at vi viser at vi er en gruppe studenter som er engasjerte, samt har det teoretiske grunnlaget, sier Lise Mette Kjellberg.

Utmerkelsen henger svært høyt og deles ut av Euprera (The European Public Relations Education and Research Association) som er det mest fremtredende forskningsbaserte forum i Europa. Juryen har hatt en tøff jobb og har lagt spesiell vekt på engasjert bruk og drøfting av mange høyaktuelle temaer. Videre har bloggens tydelige intensjon om å være en blogg for PR-linjen på BI gått hjem hos juryen.

Rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI gratulerer studentene.

- Jeg vil gratulere studentene på PR og kommunikasjonsledelse med prisen for beste ”Group Blog 2010”. Det er flott at studentene bruker sin faglige bakgrunn til å kommentere aktuelle samfunnstema, sier Tom Colbjørnsen.

Du kan også se alle nyheter her.