Muligheter for unge og nyutdannete i Bergensregionen

17. mars 2010

U37 - Nettverksmøte i samarbeid med Utdanning Bergen

Kommende torsdag skal Nettverk U37 i samarbeid med Utdanning i Bergen arrangere et møte hvor vi setter fokus på regionens muligheter for nyutdannete.
Vi følger opp suksessen fra i fjor, men har i år spisset det i forhold til bransjer vi tar for oss. Dyktige U37 medlemmer fra maritim-, finans-, kommunikasjon- og energibransjen, vil fortelle om deres erfaringer som ung i de respektive bransjer.

I tillegg er vi så heldig å ha fått byråd for barnehage og skole, Filip Rygg, til å snakke generelt om Bergen som arbeidsplass for nytdannete. Kvelden vil gi god tid til mingling og sosialt samvær med god mat.

Torsdag 18. mars kl 1930
Grand Selskapslokaler, Ole Bullsplass 

Arrangementet er gratis. Begrenset antall påmeldinger, vær kjapp.

Du kan også se alle nyheter her.