BI i angrepsposisjon

7. mai 2010

Handelshøyskolen BI er rangert blant de 29 beste handelshøyskolene i Europa på Financial Times rangering av skreddersydde kompetanse- og ledelsesutviklingsprogram.

BI er på 61. plass på rangeringen av skreddersydde kompetanse- og ledelsesutviklingsprogram i verden. Høyskolen er i år rangert som nr. 29 blant de europeiske universitetene og høyskolene.

Rektor Tom Colbjørnsen- Handelshøyskolen BI er en norsk skole med internasjonale ambisjoner. Vårt langsiktige mål er å klatre på Financial Times listen, sier rektor ved handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen. - Vi skal konsentrere oss om å være en ”business school”. Satsningen på å styrke de faglige ressurser skal fortsette og vi skal spisse oss tilbudet vårt enda mer rundt økonomiske og ledelsesorienterte fag. BIs særpreg skal fortsatt være en kombinasjon av faglig tyngde og næringslivsrelevans.

Les også: BI på topp 30

Om rangeringen - Financial Times’ Custom Programme Education

Financial Times rangering av skreddersydde bedriftsinterne program er blant annet Financial Timesbasert på hva oppdragsgiverne mener om nytten av programmene for deres respektive organisasjoner ("value for money" og "future use").  I tillegg har Financial Times vurdert stillingsnivået til kursdeltagerne. Topplederprogrammer rangeres høyere enn programmer for mellomledere og fagspesialister. Financial Times legger også vekt på skolens internasjonale profil i selve programgjennomføringen.

Du kan også se alle nyheter her.