Utdanner morgendagens toppledere i Kina

14. mai 2010

11.-14. mai er det Oslo Week på Expo utstillingen i Shanghai. BI har utdannet over 1500 kinesiske mellomledere.14. mai vil BI være tilstede på den norske paviljongen med tre ulike arrangement.

I samarbeid med ett av de ledende universitetene i Kina, Fudan University, har Handelshøyskolen BI uteksaminert over 1500 kandidater siden 1996. 85 prosent av disse er kinesiske mellomledere med jobber i internasjonale selskaper som Illustrasjonsfoto internasjonale studenteretablerer seg over store deler av verden. 240 nye kandidater er under undervisning hvert år fordelt på fire klasser.

- Handelshøyskolen BI var den første utdanningsinstitusjonen i verden som fikk godkjent en internasjonal MBA i Kina. Nå har vi snart 15 års erfaring med dette arbeidet og få andre businesskoler i Europa er så sterkt representert i Kina som BI, sier rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI.

BI-studenter vil også til Kina

Handelshøyskolen BI sender også hvert år 25 norske studenter fra 3. året i bachelor i internasjonal markedsføring til Fudan University på utveksling i ett år. På grunn av økende interesse fra norske studenter vil BI fra høsten 2010 øke denne andelen til 38 utvekslingsstudenter. Samtidig sendes ca 47 BI-studenter til Technological University in Singapore hvert år.

 

Fakta

Fredag 14. mai kl 11-14: "Executive education in Asia"

Fredag 14. mai kl 13-17: "Oslo for talent – study, work and live in Norway’s capital region"

Fredag 14. mai kl 18-20: Official signing of BI-Fudan bachelor agrrement"

 

Professor Torger Reve ved Handelshøyskolen BI vil være representert ved flere av arrangementene som foregår under Oslo Week.

 

Kontaktinformasjon:

Torger Reve, professor, Handelshøyskolen BI, email: torger.reve@bi.no, tlf.: 0047 46 41 04 85

Ole Fossgård, Chief Representative, China, BI Norwegian School of Management, email: ole.p.fossgard@bi.no, mobil: 0086 13062868882 (China)

Du kan også se alle nyheter her.