Lønnshopp etter videreutdanning

2. juli 2010

Finansavisen skrev 30. juni om BIs arbeidsmarkedsundersøkelse som viser at etterutdanning gir både økt godtgjørelse og styrkede karrieremuligheter.

Utklipp Finansavisen - lønnshopp etter videreutdanning67 prosent av etter- og videreutdanningsstudentene ved Handelshøyskolen BI svarer at de har fått en lønnsøkning på 41.000 kroner eller mer etter å ha tatt videreutdanning skriver Finansavisen.

Rundt 40 prosent av studentene har fått en lønnsøkning på minst 61 000 kroner.

Flere muligheter

Det er en kraftig økning fra 2009, der 58 prosent fikk en lønnsøkning på over 41 000 kroner, og rundt 37 prosent fikk et lønnshopp på over 61 000 kroner.

9 av 10 etter- og videreutdanningsstudenter ved Handelshøyskolen BI svarer at de har fått styrket karrieremuligheter etter fullført grad. Det er flere enn i fjor.

- Solid kompetanse vil alltid være etterspurt. Det er hyggelig at våre etter- og videreutdanningskandidater erfarer dette. Å ha en fersk utdanning viser at man fortsatt er på hugget, samtidig som det gir deg økt faglig trygghet, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen til Finansavisen.

Du kan også se alle nyheter her.