Innrykksdagen 2010

30. august 2010

Se bilder og les litt om hva som møtte de nye studentene på Innrykksdagen 2010 ved BI Trondheim

Det første som møtte årets nye studenter var Innrykksdagen 2010 ved Rica Nidelven Hotel. Her ble de ønsket velkommen til Trondheim, studiebyen Trondheim, BI Trondheim og BI Studentsamfunn Trondheim.

På programmet var det kjente fjes fra byen næringsliv, ansatte fra BI Trondheim, forelesere og en tidligere elev. Administrerende direktør i Næringsforeningen, Berit Rian, Konserndirektør i SpareBank1 Midt-Norge, Marvin Wiseth og tidligere student, Regionssjef i Glitter, Thomas Kjøsnes representerte næringslivet. Deres agenda for dagen var å vise at næringslivet bryr seg om studentene og samtidig snakke litt om hva det vil kreves av de når de under studiene og hva de ser etter når de ansetter i en ansettelsesprosess.

Under er det bilder fra dagen og en kort beskrivelse til bildene.


Bildet over: Ansatte ved BI Trondheim venter i spenning på om noen nye studenter dukker opp i år også.

 


Bildet over: Studentene er på vei inn på konferansedelen av Rica Nidelven Hotel. 

 


Bildet over: Direktør Bjørn W. Amundsen hilset personlig på alle de nye studentene da de ankommet arrangementet.

 


Bildet over: Et oversiktsbilde inne i salen rett før vi er i gang. 

 


Bildet over: Tradisjonen tro er det kammermusikken som åpner dagen med flott musikk som har en klassisk og ungdommelig vri. 

 


Bildet over: Konfransier for dagen var vår egen Frode Solberg, Sjef for etter- og videreutdanning ved BI Trondheim. 

 


Bildet over: Direktør, Bjørn W. Amundsen, ønsker velkommen på vegne av BI Trondheim 

 


Bildet over: Administrerende direktør i Næringsforeningen, Berit Rian, ønsker studentene velkommen til "studiebyen Trondheim"

 


Bildet over: Leder for BI Studentsamfunn Trondheim, Anders Eidberg og BIS Brede (sittende på talerstolen) informerer studentene om studentforeningen og hva de har i vente det kommende året. 

 


Bildet over: Konserndirektør i SpareBank1 Midt-Norge, Marvin Wiseth, snakker litt om hva som forventes av studentene når de om noen år selv skal bli en del av næringslivet. 

 


Bildet over: Tidligere student og Regionssjef i Glitter, Thomas Kjøsnes, snakker om hvordan man bør fokusere og jobbe med studiene de kommende årene. Hva kreves egentlig for å gjøre det bra?

 


Bildet over: Frode Solberg var ikke bare konfransier. Her er han i full sving med et kort innlegg om ledelse sett opp i mot temaet "Festivaler". Mange festivaler sliter for tiden og er et naturlig og spennende tema og se fra ulike sider. 

 


Bildet over: Etter vi har hørt om ledelse og fantasifulle visjoner fra de som arrangerer festivalene holder Høyskolelektor Terje Berg et innlegg med fokus på den økonomiske delen av en festival. Hva går egentlig galt når de går konkurs og er det virkelig så skummelt og vanskelig å sette opp et budsjett?

 


Bildet over: Førstelektor Svend Asle Eggen avslutter foredraget med å se litt historisk på temaet, hvor dårlig står det egentlig til rundt omkring? Hva har de gjort rett? Hva ble gjort galt? 

 


Bildet over: Konfransier Frode Solberg avslutter en inspirerende og flott innrykksdag og ønsker alle studentene velkommen til BI Trondheims lokaler dagen etter og studentenes første møte med deres nye studiehverdag.

 

Du kan også se alle nyheter her.