Forsikringsfag i vinden

9. september 2010

Forsikringsbransjen satser stort på skolering av sine ansatte.

Handelshøyskolen BI må opprette ekstrakurs for forsikringsbransjen i Bergen i høst.

- Det kan virke som om bransjen satser på økt kompetanse i forsikringsfag denne høsten, sier høyskolelektor Kristian Trosdahl ved BI Forsikring. De ledende forsikringsselskapene i Bergen sender flere av sine ansatte på kurs i høst. Totalt skal over 80 deltagere kurses i forsikring i Bergen.


Høyskolelektor Kristian Trosdahl,  BI

- Det er hyggelig at vi mottar så mange påmeldinger til kurset i Bergen. Bergen har et stort forsikringsmiljø, og vi ønsker å tilby alle som ønsker det oppdatert og ny kunnskap om forsikring. Derfor setter vi nå opp en ekstra gruppe med samling 26. oktober, sier foreleser og høyskolelektor Kristian Trosdahl ved BI Forsikring.
Høstens kurs har oppstart i september.

Du kan også se alle nyheter her.