Handelshøyskolen BI nå med Fanpage

19. oktober 2010

Følg oss på vår nye offisielle fanpage på Facebook!

Illustrasjon sosiale medierHandelshøyskolen BI fikk slettet sin offisielle brukerprofil på Facebook i forrige uke. Årsaken er at Facebooks regelverk sier at alle bedrifter skal bruke Facebook-side (fanpage), istedenfor brukerprofil.

Ny fanpage side er nå opprettet, og både gamle og nye venner oppfordres til å følge BI videre på Facebook.

- Sosiale medier er en viktig kanal for Handelshøyskolen BIs kommunikasjon med studenter og øvrig omverden. Det oppfordres derfor til å ta våre kanaler i bruk og utfordre oss på hvordan vi kan bli bedre, sier senior kommunikasjonsrådgiver Tone Steen Sandberg.

Her følger en oversikt over våre offisielle kontoer i sosiale medier

Du kan også se alle nyheter her.