Karrieredag/Springbrettet

8. oktober 2010

Karrieredagen 2010 – Nøkkelen til suksess

Høstsemesteret er i gang og Karrieredagen 2010 den 12. oktober 2010 i Grieghallen nærmer seg!


Temaet

i år er "Nøkkelen til suksess!", hvilket innebærer at i år ønsker Springbrettet å sette fokus på Karrieredagen som en mulighet til å åpne dører for alle studenter som skal videre ut i arbeidsmarkedet.


Dagen

er også en fabelaktig mulighet for deg som ennå har noen år igjen av studiene til å få et innblikk i et mangfold av bedrifter som representerer mange spennende bransjer. 


Målet

med dagen er å bevisstgjøre alle studenter i Bergen på hva som venter etter fullførte studier og oppfordre til å ta initiativ for å sikre din egen suksess i arbeidslivet som venter etter studiene. Vi gir altså deg som student nøkkelen som skal åpne dører for nye muligheter for å hjelpe deg videre på veien mot suksess.    


Karrieredagen i Grieghallen

er for alle som studerer i Bergen, og vi har fått på plass hele 86 bedrifter. Av desse er det 16 bedrifter som aldri før har deltatt på Karrieredagen. Mulighetene for at vi har akkurat de som DU leter etter er store, og vi ser frem til å arrangere den beste Karrieredagen i Bergen noen sinne!

Her er en link til sidene: http://www.springbrettet.org/


Det er ikke påmelding til denne dagen og det er gratis.


Oppfordrer

alle studenter til å ta seg en tur innom, mulig å knytte kontakter der. Og man kan skaffe seg billetter til kveldsarr. på scandic hotell, med mat og underholdning ved Johan Golden.

Du kan også se alle nyheter her.