NIBS Case Competition 2010

25. oktober 2010

Kommende torsdag og fredag er det duket for den nasjonale NIBS case konkurransen på BI Oslo. Seks lag fra Stavanger, Trondheim, Bergen og Oslo vil kjempe om seieren og muligheten til å representere BI i den internasjonale finalen i Canada.

GjennomføringVinnerlaget Stavanger 2009

Studentene har fire timer på å løse et case og må deretter fremstå som konsulenter og presentere løsningen for en jury. Juryen består av representanter fra BI og næringslivet. I år er både PwC og McKinsey representert i juryen. Lagene dømmes ut fra ulike kriterier og laget med høyest sammenlagt score etter to dager vinner konkurransen.

Positiv rivalisering

En case konkurranse er en gylden anledning for studentene til å bruke klasseromsteorier på problemstillinger de garantert vil møte i næringslivet. Studentene må være strategiske, analytiske og gode til å argumentere for sine løsninger.
Dette er en fin anledning til å ha en positiv rivalisering mellom BI-skolene samtidig som man blir kjent på tvers av skoler og retninger. Alle deltagerne er 3. års Bachelor studenter.

Åpen for publikum

Konkurransen er åpen for publikum og gjennomføres på engelsk. Både studenter og ansatte oppfordres til å komme og høre på at lagene presenterer sine løsninger.

Vertskap for den internasjonale finalen er Memorial University  St John's, Newfoundland Canada og går av stabelen i Februar 2011 (uke 8).

Du kan også se alle nyheter her.