Stordalen engasjerte

14. oktober 2010

Investor og hotelleier Petter Stordalen engasjerte både studenter og ansatte ved Handelshøyskolen. - Det er viktig å aldri gi opp, ropte Stordalen til en fullsatt sal.

Petter Stordalen skapte begeistring i Finn Øien.

 

Rektor Tom Colbjørnsen inviterte ondag 13. oktober investor og hotelleier Petter Stordalen til Handelshøyskolen BI.

"Rektor inviterer" er en forelesningsrekke der Tom Colbjørnsen inviterer toppledere i norsk politikk og næringsliv til å holde et aktuelt foredrag for studentene.

Og det var en engasjert og energisk Stordalen om foreleste for over 700 studenter i auditoriet Finn Øien.

Med musikk, filmer og gode historier skapte han både latter og stor applaus.

Aldri gi opp

Stordalen fortalte om den eventyrlige reisen fra farens matvareforretning i Porsgrunn til Choice Hotels – en av Skandinavias største hotellkjeder. Det er en historie om fryktelige nederlag og eventyrlige oppturer, men mest av alt om å aldri gi opp.

Stordalen trakk også fram hvor viktig det var å tenke miljø for fremtidens klokeste hoder.

Det var en energisk og engasjert Petter Stordalen som besøkte Handelshøyskolen BI.Og han mente skipsreder John Fredriksen tok feil når han sa at det viktigste er å jobbe seg frem. - Jeg mener dere er fremtiden og det er viktig at dere ikke gir opp, sa en energisk Stordalen. Derfor er utdanning like viktig som engasjement.

Og som et takk for oppmøte la Stordalen ut denne meldingen på Twitter onsdag:  "Takk BI-studenter! Dere var et fantastisk publikum. Alltid moro å gjeste storstua i Nydalen."

Du kan også se alle nyheter her.