Stavanger tok seieren i NIBS

2. november 2010

Etter to krevende dager med caseløsning var det Stavanger som vant i den nasjonale konkurransen NIBS.

Studentene hadde fire timer på å løse et case og måtte deretter fremstå som konsulenter og presentere løsningen for en jury.

Juryen besto av representanter fra Handelshøyskolen BI, PricwaterhouseCoopers og McKinsey. Lagene ble bedømt ut fra en rekke kriterier som problemanalyse, løsningsforslag, implementering, profesjonalitet og presentasjon.
Vinnerlaget fra Stavanger.Georg Husebø, Thomas Krogsmyr, Karen Marie Gunnerud, Mats Hovland Vikse.Alle gruppene løste case både torsdag og fredag og de måtte presentere sine løsninger fredag.

Stolte

Under en festmiddag fredag kveld ble vinneren kåret; Stavanger klarte å forsvare sin posisjon etterfulgt av Oslo 1 og Trondheim 1.

- Vi er utrolig stolte av studentene våre. De har jobbet hardt og fortjente å vinne, sier lagleder Hege H Skauby fra BI Stavanger. Hun understreker derimot at dette bare var første steg på veien til den internasjonale konkurransen.

- Vi skal sørge for at laget får den beste oppladningen frem til den internasjonale kvalifiseringen i midten av november, avslutter hun.

Unik erfaring

Samtlige deltagere var enige i at deltagelse i konkurransen var en lærerik erfaring både sett i forhold til akademisk utvikling, men ikke minst med tanke på hva som venter dem når de avslutter studietiden.

Internasjonal konkurranse

For vinnerlaget venter en kvalifiseringsrunde til den internasjonale NIBS case konkurranse som arrangeres av Memorial University  St John's, Newfoundland i Canada i februar 2011 (uke 8).

Lagene som deltok i nasjonal finale av NIBS 2010:

  • Bergen
  • Trondheim 1
  • Trondheim 2
  • Oslo 1
  • Oslo 2
  • Stavanger
Du kan også se alle nyheter her.