Trondheim vant casekonkurranse

4. november 2010

Årets nasjonale vinner av casekonkurransen ved Handelshøyskolen BI ble en gruppe fra BI Trondheim. Vinnergruppen består av Aravin Thevarajah, Thomas Dragsnes, Håkon Steen, Alexander Veie og Sondre Orvall.

Årets case gikk ut på å komme opp med en idé til hvordan man best utnytter en iPad forretningsmessig. Ideen kunne være en applikasjon, et tilleggsprodukt eller en tjeneste.

Vinnergruppen fra Trondheim består av: Aravin Thevarajah, Thomas Dragsnes, Håkon Steen, Alexander Veie og Sondre Orvall.Flere hunder løsninger ble levert inn ved studiestart og av de beste ble det gruppen fra BI Trondheim som gikk av med seieren.

Applikasjon

Produktet har de kalt Studentportal. Den skal være en applikasjon på iPad hvor studenter kan legge ut gode oppgaver som andre studenter kan dra nytte av i sine studier. Studentene får tilgang til å kjøpe tilgang til disse oppgavene, men får samtidig muligheten til å legge ut egne oppgaver hvor de får deler av inntekten.

Årets jury:

  • Svein Lund, institutt for ledelse og organisasjon
  • Gorm Kunøe, institutt for markedsføring
  • Arne Wellberg, Markedsavdelingen på BI

Vinnerne av caset har bidratt til å gi kr 10 000,- til BIs samarbeidspartner Redd Barna.

Du kan også se alle nyheter her.