Bygg nettverk gjennom BIs mentorprogram

5. januar 2011

1. februar går fristen ut for å melde seg på årets mentorprogram. For personer i næringslivet er dette en unik mulighet til å knytte kontakter med dagens BI studenter og oppdatert kjennskap til våre studier innen økonomi, markedsføring og ledelse.

Tom Colbjørnsen-En mentor i BIs mentorprogram skal være en samtalepartner, kontaktbygger, inspirator og veileder i forbindelse med BI studentens karrierevalg og inntreden på arbeidsmarkedet - eller videre studier, sier rektor Tom Colbjørnsen.

Fellessamlinger, små nettverkstreff og muligheten til spennende individuelle samtaler mellom adept (student) og mentor bidrar til personlig utvikling for begge parter.

Mens mentorene ofte oppgir kontakten med en annen generasjon og faglig påfyll som viktigiste faktorer for at de melder seg på, får studentene mulighet til å knytte kontakter og skape relasjoner til erfarne yrkesutøvere.

- Kjemi mellom mentor og adept er imidlertid det viktigste. Det legges ned mye tid i å finne riktige sammensetninger i forhold til adeptens utdanning, planer og interesseområder, sier Adriana Jansen, ved Karriereservice på Handelshøyskolen BI. Erfaringsmessig varer kontakten mellom mentor og adept utover selve programmet, og mange knytter lange og gode relasjoner. Disse tilbakemeldingene forteller oss at mentorprogrammene er vellykket.

Du kan også se alle nyheter her.