Engasjerende årskonferanse

26. januar 2011

Årskonferansen 2011 ved Handelshøyskolen BI ble avholdt med over 300 deltagere fra næringsliv og offentlig sektor. 25 bidragsytere serverte publikum kunnskap innen ledelse, kompetanseutvikling og HR.

Deltakere fra paneldebatt

Rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen, stod for den offisielle åpningen, før det var duket for debatt om fremtidens arbeidsliv, der rektor blant annet møtte LO-leder Roar Flåthen, NHO direktør John G. Bernander og leder i Civita Kristin Clemet.
 
25 bidragsytere holdt engasjerende foredrag, og bidro med verktøy, cases og metoder gjennom de innholdsrike dagene. Som Norges viktigste møteplass innen ledelse, HR, kompetanseutvikling og trender i arbeidslivet la Årskonferansen til rette for mingling og anledning til å ta en uformell prat med foredragsholderene mellom slagene.

 

Du kan også se alle nyheter her.