Informasjonsmøte 31.mars

1. april 2011

Torsdag 31.mars inviterte BI Bergen til Informasjonsmøte. Ettersom BI Bergen flytter til Marineholmen sommeren 2011, valgte vi å gjennomføre møtet på Vil Vite Senteret som blir vår nabo til sommeren.

Direktør Kjell Minken ønsket velkommen til de ca 80 fremmøtte. Deretter ble ettermiddagens program ledet an av Høyskolelektor Morten William Knudsen.

Programmet for ettermiddagen var allsidig. De fremmøtte fikk anledning til å møte både faglige, administrative, nåværende studenter, tidligere studenter og studentforeningen. 

Informasjonsmøte på BI Bergen

Maren og Sondre fra PR teamet ved BI Bergen presenterte studietilbudet på heltid, mens Per og Jonas fra studentforeningen BIS, fortalte om de sosiale aspektene og viktigheten av å engasjere seg i studietiden.

For å vise eksempler på jobber etter endt studie, var det invitert to tidligere studenter. Mariell Sæternes er faktisk ikke tidligere student enda, men avslutter sitt 3.år på Bachelorstudiet i Markedsføring. Med sine unge 21 år har hun til våren fullført studiet sitt med stort engasjement både sosialt og faglig, noe som har resultert i jobb som Senterleder på Exhibition.  Mats Thorbjørnsen gikk ut fra BI Bergen i 2006, etter å ha fullført Bachelorgraden i Markedskommunikasjon. Mats var også en aktiv student, både faglig og sosialt, og jobber i dag som Prosjektleder i Reaktor reklamebyrå.

Informasjonsmøte på BI Bergen
Fellesprogrammet ble avsluttet med en presentasjon av BI Bergen sitt nye campus på Marineholmen.  Etterpå ble de fremmøte delt inn i grupper, som rullerte mellom sosiale poster for faglige, administrative og studentforeningen.

Informasjonsmøte på BI Bergen

Vi håper å kunne ønske alle de fremmøte velkommen som studenter til høsten!

Du kan også se alle nyheter her.