BI Alumni satser internasjonalt

7. juni 2011

Handelshøyskolen BI satser tungt på faglige alumnitreff i utlandet. 9. juni samles nærmere 30 tidligere studenter fra BI til nettverksbygging i London.

Rektor Tom Colbjørnsen.- Stadig flere studenter forventer at studiestedene ikke bare hjelper dem med utdanningen, men også at skolen hjelper med karriere, gir dem nettverk og tilbud om etter- og videreutdanning, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

- Utenlandske skoler har kommet mye lenger enn norske på dette. Men BI tar nå opp konkurransen og satser nå tungt på faglige allumninett i utlandet.

Handelshøyskolen BI var en av de første skolene i Norge som dannet alumni. I dag er over 22 000 tidligere studenter aktive i nettverket og medlemmene er fordelt på 80 land.

London og Berlin

Første faglige nettverkssamling internasjonalt skjer ved den norske ambassaden i London 9. juni. BI Alumni arrangerer også et faglig alumnitreff i Berlin 29. september.

BI Alumni er et ressurssenter for nettverksbygging, faglig oppdatering, karriereutvikling og livslang læring for personer med en bachelor-/mastergrad.

 

Fakta om BI Alumni:
• Etablert i 2001
• For studenter med en bachelor-/mastergrad fra BI
• Mer enn 22 000 alumni er aktive i nettverket
• Medlemmer fordelt på mer enn 80 land
• Tilbyr faglig oppdatering gjennom ulike arrangementer og tilbud

Du kan også se alle nyheter her.