Ny direktør ved BI Stavanger

9. juni 2011

Ragnhild Wiik (56) er ansatt som ny direktør ved Handelshøyskolen BI Stavanger. Hun tar over etter Bjørn Bugge og tiltrer stillingen 1. september.

Ragmhild Wiik blir ny direktør ved BI Stavanger.- Jeg er svært glad for at Ragnhild Wiik har takket ja til jobben som direktør ved BI Stavanger, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen. Hun h

ar lang forskererfaring og kjenner BI Stavanger godt.

Wiik er i dag forskningssjef ved IRIS Innovasjon i Stavanger. Hun har tidligere vært seniorforsker ved Rogalandsforskning og leder for TI Stavanger. Siden 2004 har hun vært foreleser ved Handelshøyskolen BI Stavanger.

- Gjennom flere års undervisning ved BI, har jeg sett studenter utvikle seg når det veksles mellom teori og praksis, sier Wiik. Jeg er derfor opptatt av samspillet mellom næringsliv, det offentlige og forskningsinstitusjonene rundt oss.

Du kan også se alle nyheter her.