Kjære nye student!

17. august 2011

Velkommen til Handelshøyskolen BI! Som studenter her får dere en utdanning som kombinerer faglig kvalitet med næringslivsrelevans.

I tillegg gir studietiden deg mulighet til å knytte nettverk og vokse som menneske.

Det er viktig å engasjerer seg under studietiden, skriver rektor Tom Colbøjørnsen.

Studentforeningene tilknyttet BI har et rikt aktivitetstilbud. De fungerer også som et viktig bindeledd mellom studentene og næringslivet. Foreningene arrangerer karrieredagene, næringslivsdager, Fadderullan, og studentaksjonen til veldedig formål, for å nevne noen. Ved å bidra i disse aktivitetene får du brukt faget ditt i praksis. En aktiv studietid er noe også arbeidsgiverne verdsetter. Engasjement i studentforeningene gir kontakter og relasjoner for fremtidig karriere. Et verv på en CV viser at du har kapasitet til å gjøre noe i tillegg til å studere. Det setter arbeidsgivere pris på!

Studentforeningene er først og fremst til for studentene. De skal engasjere, aktivere og bidra til en god studietid. Handelshøyskolen BI setter stor pris på det viktige arbeidet de utfører. Læringsmiljøet ville ikke vært det samme uten studentforeningene. Og BIs ledelse setter stor pris på det samarbeidet det gode samarbeidet vi har utviklet gjennom flere år.

Fadderullan er SBIOs største prosjekt. Det gir nye studenter og faddere uforglemmelige opplevelser og et utrolig bra utgangspunkt for livet som student her på BI Oslo.

Jeg ønsker dere nok en gang velkommen til BI og en fantastisk uke!

Vennlig hilsen

Tom Colbjørnsen

Rektor, Handelshøyskolen BI

Du kan også se alle nyheter her.