- Full gass fremover

13. oktober 2011

Administrerende direktør i Toyota, Lars-Erik Årøy holdt foredrag for BI-studentene 12. oktober. Etter mange kriser de sist årene er han nå klar for å gi full gass fremover.

Toyota-sjef Lars-Erik Årøy var invitert av rektor Tom Colbjørnsen til å holde et foredrag for studentene og over hundre bilinteresserte studenter møtte opp.

Det hadde tittelen "Toyota - kvalitet, bedriftskultur og krisehåndtering".

I løpet av foredraget gikk Årøy gjennom de mange kriser som Toyota har opplevd de siste årene fra sterk yenkurs, finanskrise, pedalfeil og til slutt jordskjelvet i Japan.

- Nå er det bare full gass fremover, sier Årøy. Vi er lei av å be om unnskyldning for de problemene og tilbakekallingene vi har hatt i 2010, og vi skal nå fortelle verden at merkevaren er på topp.

"Rektor inviterer" er en foreleserrekke på Handelshøyskolen BI hvor rektor Tom Colbjørnsen inviterer toppledere i norsk politikk og næringsliv til å holde et aktuelt foredrag for studentene. Tidligere gjester er statsminister Jens Stoltenberg, finansminister Sigbjørn Johnsen, Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas og investor Petter Stordalen.

Du kan også se alle nyheter her.