BI og Trollheim Vekst!

5. oktober 2011

BI Trondheim har inngått ett samarbeid med Trollheim Vekst om å tilby høyere utdanning til regionen.

Trollheim Vekst og BI tilbyr i første omgang studie i prosjektledelse. Dette starter så snart et tilstrekkelig antall har meldt seg på.

Organisasjonsutvikler ved Trollheim Vekst, Åse Torill Solli, påpeker at prosjektledelse er et veldig relevant studie med tanke på hvilke arbeidsmetoder dagens næringsliv benytter. Hun har fått tilbakemeldinger på at folk ikke melder seg på studier fordi de ikke føler at de har den nødvendige kompetansen i bunnen. Det trenger de ikke å bekymre seg for til dette studiet. Det har ingen formelle opptakskrav, og er åpent for alle som ønsker.

-Om nok folk melder seg på, håper hun studiet kan komme i gang i løpet av november.

Les mer her

Trollheimsporten

Du kan også se alle nyheter her.