Reiselivstur høsten 2011

14. oktober 2011

Her kan du se bilder fra reiselivsturen 2011, en årlig happening for reiselivsstudentene ved BI Trondheim.

Nå er kveldene blitt mørke og kjølige, og vips så er det tid for innendørs aktiviteter.

Studentene på Bachelorprogrammet i Reiselivsledelse vet hva de skal gjøre når høsten banker på, og torsdag 29. september gikk det årvisse pizza og bowling racet av stabelen. Stor stemning på pizzahovedkvarteret Frati restaurant i Munkegaten, før hele gjengen trakk mot Torvet og Centrum Bowling. Også i år var det et knippe uautoriserte stilarter å observere, og mange hadde heller ikke trent siden i fjor. Det spiller heller ingen rolle, det var like morsomt likevel. Bare se....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan også se alle nyheter her.