Fikk A i alle fag

11. november 2011

Tre kvinner ble kåret til beste student under Master of Management-gradueringen ved Handelshøyskolen BI 4. november. Både Jannicke H. Monsen, Marit R. Moldjord og Valeria C. Araya fikk A i alle fag.

- Jeg vil gratulere alle tre som vinnere av ”årets student”. Det er svært gledelig å se studenter som virkelig satser faglig, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen.

Kåringen er basert på de beste karakterene på eksamen, og på den faglige kvaliteten på den avsluttende masteroppgaven. Alle tre har gjennomført tre Master of Managementprogrammer ved Handelshøyskolen BI. Master of Management er en fleksibel studiemodell for personer i jobb.

-I utgangspunktet valgte jeg utdanning på BI fordi jeg ønsket meg ny kunnskap, sier Jannicke H. Monsen, som jobber som rådgiver i Samfunnsøkonomenes Forening. Jeg ble meget imponert og inspirert av det høye og oppdaterte faglige nivået. Kombinasjonen av dyktige forelesere og motiverte med-studenter med erfaring fra arbeidslivet har mye av æren for mine resultater.

Valeria C. Araya jobber som prosjektleder i Kraft Foods i Sveits og Marit S. Moldjord jobber som rådgiver i Sør-Trøndelag Fylkeskommune.

Bilde: Fra venstre: Moldjord, Araya og Monsen.

Du kan også se alle nyheter her.