BI-studenter vant Harvard-pris

21. desember 2011

Javad Mushtaq, Rune Steihaug og Morten Finslo har vunnet den prestisjetunge prisen for beste prosjektoppgave ved Harvard Business School.

De tre BI-studentene går siste året på Master of Science in Business and Economics ved Handelshøyskolen BI, og skrev vinneroppgaven som en del av et Harvard-basert kurs i strategi.

Rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen, roser studentene for deres prestasjoner.

- Det er gledelig at BI-studenter hevder seg på den internasjonale arena. Jeg vil gratulere med en meget sterk prestasjon, sier rektor Colbjørnsen.


Morten Finslo og Rune Steihaug

Studentene tar strategi som spesialisering på Master of science-programmet ved BI. Kurset Strategies for Industrial Competitiveness er basert på et kurs i regi av Michael Porter ved Harvard Business School som fungerer som en modell for nærmere 100 andre tilsvarende kurs ved universiteter og høyskoler over hele kloden. Alle lærestedene sender inn den beste prosjektoppgaven fra sitt kurs til Harvard Business School som gjennom en nedsatt komité velger ut den beste oppgaven på verdensbasis.


Javad Mushtaq

Den norske vinneroppgaven handlet om Oslo Maritime Finance Cluster og ble levert inn i tilknytning til prosjektet Et kunnskapsbasert Norge som ledes av professor Torger Reve.

Dette er andre gang studenter fra Handelshøyskolen BI leverer en oppgave som vinner prisen.

Du kan også se alle nyheter her.