Ny divisjonsdirektør ved Handelshøyskolen BI

16. desember 2011

Lise Hammergren er tilsatt som divisjonsdirektør for BI Executive og vil inngå i rektors ledergruppe.

"Hammergren har verdifull kompetanse og erfaring fra næringslivet. Hun skal lede en av Norges største enheter innen etter- og videreutdanning og bedriftstilpasset opplæring", sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Tom Colbjørnsen. "Handelshøyskolen BI har høye internasjonale ambisjoner på dette området. "

Etter mange år i næringslivet ser Hammergren frem til å jobbe tett med BIs sterke fagmiljø. "BIs internasjonale ambisjoner på området er inspirerende, og jeg ser frem til å arbeide i et sterkt kompetansemiljø, i grensesnittet mellom forskning, utdanning og næringliv." sier Hammergren.

Hun er utdannet siviløkonom fra NHH og er 44 år. Hammergren kommer fra stilling som Marketingdirektør i Lilleborg, og har tidligere hatt lederstillinger innen Orkla, Schibsted og Unilever.

Du kan også se alle nyheter her.