Handelshøyskolen BI lanserer nye nettsider

18. januar 2012

De nye nettsidene har ny struktur og design. Formålet er å gi et mer oversiktlig bilde av BIs studietilbud og forskning. Søkefunksjonen på siden er også sterkt forbedret sammenlignet med forrige versjon.

Todelt domene

BI styrker satsingen på engelskspråklig innhold for å nå ut til flere målgrupper internasjonalt. BIs nye nettsider lanseres derfor på to separate domener - bi.no og bi.edu.  Edu-domener er et mer attraktivt domene internasjonalt, og bruk av et slikt domene bygger opp under BIs internasjonale satsing.

Mobile formater

Nettstedet er tilpasset mobile formater, og siden vil automatisk skaleres når den åpnes via mobiler eller lesebrett.

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte webansvarlig Yvonne Hansen.

Du kan også se alle nyheter her.