Topp til sjøs - ener på BI

13. januar 2012

Olympisk gullmedaljør Siren Sundby ble både beste student og skrev beste masteroppgave på Handelshøyskolen BI i 2011. - Å ha viljen og holde motivasjonen oppe gjelder både for trening og studier, sier Siren Sundby til Dagens Næringsliv.

Siren Sundby har tatt en Master i Innovasjon og entreprenørskap på BI, og under gradueringen i desember mottok hun flere priser. Sundby fikk prisen som beste student basert på karakterer, og sammen med medstudent Andreas Brodtkorb skrev hun en masteroppgave som ble kåret til årets beste i sin klasse. I Dagens Næringsliv 13. januar snakker hun om både seiling, studier og ny jobb.


Siren Sundby og Andreas Brodtkorb mottar pris fra professor Knut Sogner.

 

Sundby og Brodtkorb skrev sin prisvinnende masteroppgave om industriutvikling innen fornybar energi. Sundby jobber i dag som konsulent hos Capgemini Consulting.


Les hele saken i talentseksjonen i Dagens Næringsliv fredag 13. januar eller på dn.no.

Du kan også se alle nyheter her.