En vinner i arbeidslivet

6. februar 2012

BI-student Fredrik Ødegård Nilsen liker å ha mye å gjøre ved siden av studiene. Det kan også lønne seg, skriver Dagbladet mandag.

Fredrik Ødegård NilsenFredrik Ødegård Nilsen (23) studerer økonomi ved Handelshøyskolen BI i Oslo,og har i tillegg hatt flere verv i løpet av studiene.
Han har både vært nestleder for næringslivsdagene i Trondheim under studietida der, deltatt i casekonkurranser og arrangert festival, skriver Dagbladet mandag. 

Ved siden av studiene jobber han nå som studentassistent for kommunikasjonsavdelingen på BI tre dager i uka, i tillegg til å være infoansvarlig for et utvalg ved studieinstitusjonen som tar studenter med på ekskursjon.
Som kommunikasjonsansvarlig i BIS, en organisasjon som teller 5000 medlemmer, var han i fjor med på å samle inn en halv million kroner til å bygge skoler i Laos.

Dagbladet skriver mandag om hvordan man blir en vinner i arbeidslivet.

- Karrieren din starter ikke med den første heltidsjobben du får etter studier – den har allerede startet, sier Gisle Hellsten, leder ved karrieresenteret til Universitetet i Oslo til avisen. Det du har gjort av studier, deltidsarbeid og verv vil få betydning når du en dag er ferdig med å studere. Arbeidsgivere ansetter mennesker, ikke grader og karakterer.

Du kan også se alle nyheter her.