BI-studenter får mer praksis

23. mars 2012

BI-studenter får nå praksis som en del av studiet. BIs Internship-program tilbys som et kurs for både bachelor- og masterstudenter i 2012.

Tilbudet om Internship som en del av timeplanen ble lansert som en prøveordning høsten 2011. Positive tilbakemeldinger og stor interesse fra både bedrifter og studenter gjør at BI utvider ordningen i 2012.

ConocoPhillips er en av bedriftene som var med i prøveordningen i høst, og Gro Vetrhus berømmer samarbeidet med BI: – Vi får prøvd studenter i praksis, noe som gir oss en pekepinn på hva de kan og hva vi kan vente oss av studenter som blir ferdige med utdanningen. Jeg vil si dette er en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier hun til Stavanger Aftenblad

 

 Illustrasjonsfoto

Faglig utbytte

Et Internship i en bedrift gir studentene en unik mulighet til å prøve teoretisk kunnskap i praksis, og læringsutbyttet sikres ved at studentene får en faglig veileder gjennom kurset. 

Bachelorstudenter ved alle BIs studiesteder kan velge Internship som valgfag på 5. semester, søknadsfristen er 20. april. Internship tilbys også på masternivå. Les mer om ordningen på sidene til BI Karriereservice.

Du kan også se alle nyheter her.