BI-student fikk topplønn

28. august 2012

Eiendomsmeglerfullmektig og tidligere BI-student Stine Larsen (26) gikk rett fra skolebenken til en årslønn på rundt 1,8 millioner kroner.

Stine Larsen er så fersk at hun må nøye seg med tittelen eiendomsmeglerfullmektig i enda et år. Likevel tjener hun rundt 1,8 millioner kroner i år, skriver Dagens Næringsliv 28. august.

Faksimile fra DN Talent.Ifjor sommer gikk Larsen ut av det treårige meglerstudiet på Handelshøyskolen BI i Bergen.

I studietiden levde hun av en inntekt på 180.000 kroner i året, inkludert studielån. Frem til utgangen av juli var hun Privatmeglerens tredje mestselgende megler med en forventet årsinntekt på rundt 1,8 millioner. Det gir en lønnsvekst på 1000 prosent fra hun sluttet som student ifjor sommer.

Norske eiendomsmeglere har hatt en formidabel lønnsvekst de siste to årene. En lønnsvekst på 10.8 prosent i 2010, og 14.1 prosent ifjor, ligger langt over alle hovedgrupper i det norske yrkeslivet. Lederyrker kommer nærmest med en lønnsvekst på 5,1 prosent.

Du kan også se alle nyheter her.