Drømmejobb tre år før eksamen

12. september 2012

Revisorstudent Øystein Robberstad (22) har så vidt startet på sitt tredje år av bacheloren i revisjon, men han har allerede kapret drømmejobben i Deloitte.

student rekruttert 3 år før jobbstart- Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i et av de fire store revisjonsselskapene, og Deloitte sto øverst på ønskelisten, forteller studenten Øystein Robberstad til Finansavisen.

BI-studenten har fått et såkalt MRR-stipend. Det innebærer at han neste høst starter på en mastergrad i regnskap og revisjon, og at han i denne perioden får stipend fra Deloitte. Til gjengjeld har Robberstad forpliktet seg til å jobbe for Deloitte i minst to år etter studiene.

Finansavisen skriver også at Karrieredagene ved Handelshøyskolen BI er fullbooket, og at bedrifter står på venteliste for å delta.

Karrieredagene arrangeres hver høst, og i år avholdes de 24. til 27. september. I tillegg til 100 bedrifter som står på stand for å rekruttere, kommer blant annetGeir Lippestad, Christian Ringnes og Rune Bjerke.

Du kan også se alle nyheter her.