Jakten på en karriere

26. september 2012

Over 95 bedrifter står på stand under Karrieredagene ved Handelshøyskolen BI Oslo torsdag 27. september. Jakten på de største talentene er allerede i gang.

Nytt i år er konseptet "student-auditions" - de skal gjøre studentene enda mer synlig for bediftene.

Audition skal foregå i et auditorium med representanter fra bedriftene som deltar på Karrieredagene.  Studentene holder en kort presentasjon om seg selv, som er vanlig at man blir bedt om å holde ved et andregangsintervju.

-Dette er en unik mulighet for studentene til å skille seg ut i mengden, sier Mathias Ausland, leder av Karrieredagene 2012. Etter bedriftene har sett presentasjonene til studentene, kan bedriftene velge å tilby et intervju eller eventuelt beholde CV’en deres. Uansett vil de som deltar bli husket.

Årets Karrieredager har et program med blant annet caseløsning og foredrag av Geir Lippestad, Christian Ringnes, Ivar Vereide og Rune Bjerke. Uken avsluttes med 95 bedrifter fra 13 bransjer, rekrutterende på stand.

Du kan også se alle nyheter her.